2121069427     Χαϊδάρι    

RSS

بسم الله

Κολατσιό στο σχολείο: Υγιεινό και πεντανόστιμο σε λίγα λεπτά!

-

Το να ετοιμάζετε καθημερινά ταπεράκια με το κολατσιό των παιδιών, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Χρειάζεται χρόνο, φαντασία και προγραμματισμό. Και δυστυχώς, το ότι τα ετοιμάζετε δε σημαίνει ότι θα τα φάνε κιόλας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εσύ με τι γεμίζεις το στομάχι σου ;

-

Ο Προφήτης صلى الله عليه وسلم είπε: مَا مَلأَ آدَمِيٌّ وِعَاءً شَرًّا مِنْ بَطْنٍ بِحَسْبِ ابْنِ آدَمَ أُكُلاَتٌ يُقِمْنَ صُلْبَهُ فَإِنْ كَانَ لاَ مَحَالَةَ فَثُلُثٌ لِطَعَامِهِ وَثُلُثٌ لِشَرَابِهِ وَثُلُثٌ لِنَفَسِهِ «Ο υιός του Αδάμ (ο άνθρωπος) δεν γεμίζει κανένα δοχείο χειρότερο από το στομάχι του. Είναι αρκετό για τον υιό του Αδάμ να τρώει ποσότητα έτσι ώστε να τον κρατάει όρθιο (και δυνατό). Και αν πρέπει (και θέλει) να το γεμίσει τότε ας γεμίσει το ένα τρίτο του στομαχιού με φαγητό, το τρίτο με ποτό (νερό, χυμό κτλ), και ένα τρίτο με αέρα (να μπορεί να ανασαίνει κανονικά)» {Τιρμιδί, νο. 2380 – αυθεντικό από το ασΣαχίχα νο.2265} * Αλήθεια εσύ έχεις αναρωτηθεί με τι γεμίζεις το στομάχι σου ; Κι όντας το χειρότερο δοχείο όπως διαβάσαμε μηπώς θα έπρεπε να μην το πολυγεμίζεις ; Να το αφήνεις να ξεκουράζεται και να αναπνέει ;

Διαβάστε Περισσότερα
image-343418-favicon.png

Αν θέλετε συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και το διαιτολόγιο σας, κλείσετε ραντεβού με τη διαιτολόγο - διατροφολόγο Λένια Φραγκίσκου, καλώντας στο 2121069427 ή 6992360395.